Priemyselné správy

Obsah komplexnej údržby pneumatického škrtiaceho ventilu

2021-12-04
Pneumatickéškrtiaci ventilvýrobcovia už skôr zaviedli niektoré relevantné záležitosti pre údržbu a pravidelnú kontrolu a údržbu, ale po dlhodobom používaní je potrebné vykonať komplexnú údržbu a nižšie je od výrobcu pneumatickej klapky. Zaviesť úplnú údržbu pneumatickéhoškrtiaci ventil.

Obsah kompletnej údržby pneumatickéhoškrtiaci ventilmá tieto aspekty:

1. Vyčistite starý tuk alebo tesniaci tuk čističom. Špecifická prevádzková metóda je obísť čistiaci prostriedok a ventil sa vstrekuje cez cirkulačný prostriedok, takže čistiaci prostriedok sa položí na tesniacu plochu a čistiaci prostriedok sa môže ponechať vo ventile 1 až 2 dni.

2. Uveďte ventil do zatvoreného stavu, otvorte vypúšťací otvor telesa ventilu alebo vyprázdnite ústie, aby ste znížili tlak v dutine ventilu.
3, vypnite tryskací otvor a vyprázdnite ústa, vstreknite čistiaci prostriedok, zopakujte prepínací ventil cyklu podľa požadovaného množstva.

4, mazací tuk alebo utesnený tuk, prepínací ventil cyklu, aby sa zabezpečila flexibilná prevádzka ventilu.

5, teleso ventilu je odvzdušnené, otestujte tesnenie sedla ventilu, ak je sedadlo stále netesné, upravte polohu cievky.
6. Únik sedla sa ani po nastavení polohy cievky nezastaví a tesniaci tuk sa opäť vstrekne.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept