Správy o spoločnosti

Predstavenie kyvadlového ventilu

2021-07-07
Kyvadlový ventil (alebo ventil) je ventil s priamym zdvihom, ventil, ktorý kombinuje telo ventilu a aktuátor.

Regulačný ventil má malú veľkosť, ľahko sa inštaluje a zvláštnosť vnútornej konštrukcie piestu spôsobuje, že stredný tlak ťažko nezasahuje do odporu piestu, a tým si uvedomuje vlastnosti rýchleho spínania a nízkej straty tlaku.

Prepínací ventil je hlavne organicky integrovaný do riadiaceho systému (pneumatický pohon) cez tesniaci mechanizmus ventilu, čím zaisťuje citlivý výkon riadenia, umožňuje rýchle otváranie a zatváranie, ventil má iba jednu tesniacu plochu, výrobný proces je dobrý a údržba je pohodlné.

Rozšírené informácie

Prepínací ventil prijíma hlavne produkt integrujúci ovládač a telo ventilu. Pretože telo ventilu, piest a jadro ventilu sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, vzhľad je krajší a luxusnejší.

V praktických aplikáciách tesniaci prvok ťažko prichádza do styku s médiom, má vyššiu odolnosť proti korózii, a preto má širší praktický rozsah. Okrem toho existuje iba jeden komponent (piest) pre vnútorný pohyb, ktorý umožňuje jednoduchý a spoľahlivý pohyb a má dlhšiu životnosť. Dlhá životnosť, jednoduchšia údržba a je možné ju inštalovať v ľubovoľnom smere.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept